Vigtigt nyt til medlemmerne.

I forbindelse med omlægningen af vores internet til 1000Mb ( giganet ) som starter 30.august 2021, bliver det nødvendigt at skaffe mere plads på nettet og det bliver derfor nødvendigt, at lukke for FM signalerne på vores antennenet. Læs mere på stofa.dk/giganet/fm-sluk.

For at medlemmerne fortsat vil kunne bruge deres radioer til at modtage FM stiller Stofa en gratis FM antenne til rådighed for vores medlemmer. Denne antenne vil fra uge 34 kunne afhentes ved vores bestyrelses medlem Niels Therkildsen i hans butik Odense Data Rolf Krakes Vej 29 torsdag og fredag fra 10.00 til 18.00 og lørdag fra 9.00 til 12.00.

Der vil blive udsendt en information fra Stofa til medlemmerne angående tidspunkter for lukning af FM signalet og om tidspunkter hvor der er lukket for TV signaler og internet i forbindelse med arbejdet. Det vil være en god ide at tilmelde sig sms beskeder fra Stofa. Dette kan gøres på Mit login. Log ind på stofa.dk/minesider – vælg ”indstillinger” og ”Driftinformation” – klik på ”ja tak, send mig driftsinformation via e-mail og sms”. Husk at angive mobil nummer og mailadresse.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen